Panna Knock Out Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Indonesia Francais Português English Nederlands
Header E-mail
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Strategische Partners
Laureus

Meer partners

 

 

 

 
Laureus Sport For Good Foundation

Laureus Nederland

Wendy Nagel (Laureus Nederland), Edwin van der Sar (ambassadeur) en Mark van der Jagt (Panna KO) tekenen overeenkomst.

 

Laureus en Sportservice Nederland werken samen ter benutting van de maatschappelijke impact van Panna Knock Out.

Laureus Nederland is opgericht in 2009 als onderdeel van de internationale Laureus Sport for Good Foundation en is als Nederlandse stichting één van de acht nationaal opererende dochterstichtingen. De missie van Laureus Nederland is de kracht van sport aan te wenden om maatschappelijke problemen aan te pakken. Laureus financiert projecten waarbij sport wordt ingezet als instrument voor het teweegbrengen van maatschappelijke veranderingen.

Meer informatie: www.laureus.nl

 
Edwin van der Sar

 
Laureus PannAcademy

Voetbalschool

De PannAcademy Boerhaaveplein met Laureus Academy member Robby Naish.

 

De Laureus PannAcademy biedt jongeren de mogelijkheid zich te ontwikkelen. De helden van Panna KO krijgen een steuntje in de rug om als coach in de buurt te opereren. Met hun voetbalschool bieden ze naast een wekelijkse voetbalactiviteiten ook workshops en persoonlijke gesprekken aan. Tezamen organiseren een activiteit voor de buurt.

Lees meer

 
NK Panna KO 2005

Edwin van der Sar en Mo Houri

Edwin van der Sar en Mo Houri

 

Samen met vele partners werden in 2013 in Nederland toernooien aangeboden. De winnaars van deze toernooien streden op 20 mei 2013 in het Olympisch Stadion om de Laureus Panna Knock Out Cup. De winnaars Mo Houri (heren), Cherise Schelts (dames) en Yassine Khouakhi (jeugd) ontvingen de Laureus Cup uit handen van amassadeur Edwin van der Sar.

Lees meer

..
Laureus PannAcademy

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark
x