Panna Knock Out Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Header Indonesia Francais Português English Nederlands
Header E-mail
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook
Gold Partners
> Sportservice Nederland
All countries
   
Silver Partners
> Dutch Panna
Nederland
> Interfut
NL - Gelderland, Brabant, Limburg
   
Bronze Partners
> Amsterdam Noord
NL - Amsterdam - Noord
> AORC/Lebo
NL - Amsterdam - Nieuw-West
> Arsenal in the community
UK - Londen - Islington Council
> Asosiasi Panna Indonesia Indonesia
> Funtrax
NL - Amsterdam - Zuidoost
> Palestra Ghana Kumasi
Ghana
> Plataforma Brasil Holanda
Brasil - São Paulo
> Recycl’Atelier
France
> Sciandri
NL - Amsterdam
> Sportservice Noord-Holland
NL - Noord-Holland
> Gemeente Súdwest-Fryslân
NL - Zuidwest-Friesland
> Tottenham Hotspur Found.
UK - Londen
   
Strategische Partners
> Koninkrijk der Nederlanden
> The Language Lab
> Laureus Sport for Good

 

 

 
Partners Panna Knock Out

Sportservice Nederland werkt samen met nationale en internationale partners. We hanteren uniforme toernooisystemen, materialen, regels en visie op de maatschappelijke inzet van Panna Knock Out. In de Worldcup competitie werken we met drie typen partnerships.

Bronze partners organiseren hun eigen (lokale) toernooien onder de noemer Panna Knock Out. Ze maken gebruik van deze website en het concept zoals opgesteld door Sportservice Nederland. Als slotstuk van hun eigen toernooien (zogenaamde Bonze toernooien) organiseren ze tezamen met Sportservice Nederland een finale (een Silver toernooi). En bij die finale zijn de tickets te verdienen voor de nationale, continentale en wereldkampioenschappen.
Silver Partner Silver partners en Sportservice Nederland zelf organiseren de toernooien waarin je rechtstreekse plaatsing voor de nationale, continentale en wereldkampioenschappen kunt winnen. Deze Silvertoernooien zijn te boeken voor klanten (bekijk het aanbod).
Gold Partner Sportservice Nederland is als founder en eigenaar van Panna Knock Out™ de organisator van de nationale, continentale en wereldkampioenschappen. Tevens bewaakt zij het maatschappelijke concept en zorgt zij voor de contacten naar de Bronze en Silver partners.
Bekijk het competitiemodel
 
partner worden

Sportservice biedt partners niet alleen de mogelijkheid om te opereren onder de noemer Panna Knock Out™ in een internationaal competitiemodel, maar levert tevens een vraaggericht aanbod ter ondersteuning op sportief en maatschappelijke gebied.

lees meer over de mogelijkheden voor partnerships

..
Laureus

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer Trademark