Header Header English
Contact
Home Aanbod Agenda Partners Worldcup   Go to Twitter Go to YouTube Go to Facebook

Submenu history
 
2014
> World Cup Panna KO
> Start Laureus PannAcademy
2013
> Toernooi Denemarken
> Nieuwe NL kampioen
> Partner: Laureus Nederland
2012
> Prins Panna
> Eerste Europees kampioen
> Record buitenlandse trips
2011
> Soufiane Touzani
> From Iskenderun to Beverwijk
> Mo Boutaka scoort hattrick
2010
> Panna met Camiel Eurlings
> Eerste NK Panna op De Bazaar
> Marokko en Macedonië
2009
> Partnership Arsenal
> Welkomstfeest Frank Rijkaard
> Partner Interfut
2008
> Bern kleurt oranje
> Eerste UK Tour
> Hoessain wint derde NK
2007
> Panna KO & Professional Clubs
> Mokum Moves
> Hoessain herovert titel
2006
> Panna in de media
> Panna Penotti
> De entree van Mo Boutaka
2005
> Panna in De Vernieuwing
> Eerste optreden buitenland
> Eerste Nederlands Kampioen
2004
> Logo Panna Knock Out
> Website pannaknockout.org
> Jermaine Vanenburg toernooi
2003
> Eerste toernooi
 

 

 

 
2014
   
World Cup Panna KO 2014 World Cup Panna KO

Op 21 september vond in Paradiso Amsterdam de eerste World Cup Panna KO plaats met spelers uit 31 landen. Winnaar: De Belg Ilyas Nasri / Toubz.

Lees meer >

Laureus PannAcademy

Laureus PannAcademy

De voetbalschool van de Laureus PannAcademy biedt jongens en meiden een fantastische kans. Je leert van een held van Panna Knock Out de mooiste straatvoetbaltricks, krijgt training in straatvoetbal en mag meedoen aan de grote straatvoetbaltoernooien.

Lees meer >

 
2013
   
Denemarken Toernooi Denemarken

Op 20 september werd in Kopenhagen het eerste Panna Knock Out toernooi georganiseerd. Winnaar was Amin Benmoumo. Amin plaatste zich hiermee voor de World Cup Panna Knock Out. Nummer twee was Kristoffer Liicht.

Bekijk de film en foto's >

Nieuwe Nederlands kampioen

Na drie opeenvolgende 'Mo-Boutaka-jaren' is daar dan een nieuwe kampioen. Mo Houri verovert de titel op 20 mei in het Olympisch stadion.

Lees meer >

Laureus Nederland

Laureus Nederland

Edwin van der Sar, ambassadeur van Laureus Nederland tekent de samenwerkingsovereenkomst met Panna Knock Out.

Lees meer over Laureus >

 
2012
   
Prins Panna

Prins Willem-Alexander opent Panna Knock Out toernooi

Prins Willem-Alexander heeft op 22 november de aftrap genomen tijdens het Panna Knock Out toernooi in het Maracanazinho stadion te Rio de Janeiro, Brazilië. Hij speelde met Clarence Seedorf, Aron Winter en Pierre van Hooijdonk. Scheidsrechter en MC, namens Sportservice Nederland, Mo Boutaka en Chris van Grondelle.
Bekijk de foto's >

EK Panna KO 2012

EK Panna KO 2012

Mo Boutaka wint op 27 mei 2012 in Beverwijk de finale van het eerste Europees kampioenschap Panna Knock Out. In de finale versloeg de Amsterdammer de Italiaan Yassine 'Coyote' Abderrahim.
Lees het verslag en de uitslagen >

Real Madrid

Buitenlandse optredens en partners

In 2012 heeft Panna Knock Out een record aantal buitenlandse toernooien georganiseerd. Bezocht werden de landen Brazilië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Qatar en Spanje (met de Fundación Real Madrid). Alle tours werden aangeboden in samenwerking met de ambassades en consulaten van het Koninkrijk der Nederlanden.
Bekijk het landenoverzicht >

< terug naar Submenu History  
 
2011
   
Soufiane Touzani

Soufiane Touzani

Een van de bekendste freestylers van de wereld versterkt het Panna Knock Out Team. De eerste optredens van Soufiane Touzani vinden plaats in Den Helder tijdens een Grand Slam Panna KO en in Beverwijk tijdens het NK Panna KO.

Iskenderun Iskenderun

In oktober 2011 wint Onur Çevik het Panna Knock Out toernooi in Iskenderun, Turkije. Hij wordt geëerd door de burgemeester en ontvangt een ticket voor het Europees Kampioenschap Panna Knock Out. Na terugkomst in Iskenderun ontvangt hij een erepenning van de gemeente en volop aandacht in de media.

Lees meer over het NK Panna KO 2011

Mo Boutaka scoort hattrick

De Amsterdammer Mo Boutaka wordt voor de derde keer Nederlands Kampioen Panna Knock Out. In de finale versloeg hij Hoessain Kamal die al eerder de titel drie keer won. Bij de dames won Fouzia Taybi. Jeugdkampioen werd Danicio Codfried.
Lees meer >

< terug naar Submenu History  
 
2010
   
Camiel Eurlings lanceert Panna KO in Brasil

Camiel Eurlings lanceert Panna KO in Brasil

Panna Brasil werd gelanceerd op 8 april in São Paulo onder aanwezigheid van de ministers Eurlings en Verhagen. Tezamen met de partners Plataforma Brasil Holanda en het Consulaat Generaal te São Paulo is een Braziliaans team opgezet en getraind dat Panna Knock Out nu ook in Brazilië gaat aanbieden.

Lees meer over het NK Panna KO 2010

Lees meer over het NK Panna KO 2010

Na de NK's Panna die in de maand november in de Westergasfabriek werden gehouden was het tijd voor een nieuwe stap. Na anderhalf jaar kwam de landelijke finale terug. De Beverwijkse Bazaar vormde in mei 20010 het decor voor de start van een nieuwe editie. Mo Boutaka heroverde aldaar zijn titel.
Lees meer >

Marokko en Macedonië

Marokko en Macedonië

Nieuwe landen werden ontdekt. Macedonie werd bezocht voor toernooien in Skopje. In Marokko toerde het team langs de steden Casablanca, Tanger, Al Hoceima en Nador. Beide toers werden mogelijk gemaakt door de Nederlandse ambassades van het Koninkrijk der Nederlanden.

< terug naar Submenu History  
 
2009
   
Partnership Arsenal in the Community

Partnership Arsenal in the Community

Tijdens de UK Tour 2008 werd het Arsenal Cruyff Court bezocht. Arsenal was onder de indruk van Panna Knock Out. En na een visit aan het NK 2008 wisten ze het zeker: 'Wij moeten Panna KO naar Londen halen". In 2009 werd een partnership gesloten waardoor Arsenal in the Community nu toernooien organiseert.
Lees meer >

Welkomstfeest Frank Rijkaard

Welkomstfeest Frank Rijkaard

Galatasaray heette hun nieuwe trainers Frank Rijkaard en Johan Neeskens welkom tijdens een feest in Otto Santral in Istanbul, Turkije op 13 November. Op verzoek van het Nederlandse consulaat werd Panna Knock Out geïntroduceerd bij de Turkse club.

Lees meer over Interfut

Lees meer over Interfut

Sportservice Nederland, eigenaar van Panna Knock Out gaat een partnership aan met de firma Interfut. Vanaf 1 mei 2009 biedt nu ook ‘Interfut’, Panna Knock Out toernooien, freestyleshows en clinics aan in de provincies Gelderland, Limburg en Noord-Brabant. Ook voor Frankrijk is Interfut dé partner. In samenwerking worden de eerste toernooien gehouden in Parijs.

< terug naar Submenu History  
 
2008

Bern kleurt Oranje

Bern kleurt Oranje

Tijdens het EK voetbal kleurt Bern oranje van de vele supporters uit Holland. Een maand voor het toernooi bezoekt het Panna Knock Out team de stad. Ze organiseren in samenwerking met de Nederlandse ambassade toernooien ter promotie van 'Holland'. Na België is Zwitserland het tweede land dat Panna Knock Out bezoekt. Velen zullen volgen.

Eerste UK Tour

Eerste UK Tour

Het succes van Zwitserland werd gezien in het Verenigd Koninkrijk. Op verzoek van de ambassade werden Schotland en Engeland bezocht voor toernooien. Samengewerkt werd met de clubs Celtic, Liverpool en Arsenal. Een jaar later zou een tweede tour volgen. En Arsenal, .... die wilde nog meer (zie 2009)

Lees meer over het NK Panna KO 2008

Lees meer over het NK Panna KO 2008

In de Gashouder op het Westergasterrein verslaat de Alkmaarder Hoessain Kamal in een droomfinale zijn opponent Mo Boutaka. Bij de dames wint Solange de Smit. jeugdkampioen is Chaveiro Foster. Ze ontvangen de bekers uit handen van staatssecretaris Jet Bussemaker.
Lees meer >

< terug naar Submenu History  
 
2007
   
Panna KO en de BVO's

Panna KO en de BVO's

Het betaalde voetbal raakte gecharmeerd van Panna Knock Out. Vanaf 2006 zijn in Nederland toernooien georganiseerd voor o.a. ADO, Ajax, AZ, Feyenoord, Heerenveen, NEC en Willem II. Later volgden buitenlandse clubs: Arsenal, Celtic, Galatasaray, Liverpool en Real Madrid.

Mokum Moves

Mokum Moves

In opdracht van SV Ajax ontwikkelde Panna Knock Out een reeks movies waarin voetbaltricks stap voor stap uitgelegd werden aan de kijker. Deze Mokum Moves werden een hit op YouTube met totaal een miljoen views.

Lees meer over het NK Panna KO 2007

Lees meer over het NK Panna KO 2007

Zondag 18 november 2007 vond voor de derde keer het NK Panna Knock Out plaats. Winnaar was de negentienjarige Alkmaarder Hoessain Kamal. In de droomfinale heroverde hij de titel in de wedstrijd tegen de kampioen van 2006, Mo Boutaka.
Lees meer >

< terug naar Submenu History  
 
2006
   
Panna KO Special in Klokhuis

Panna in de Media

Het Tv-programma Klokhuis maakt samen met panna Knock Out een special die meerdere keren uitgezonden wordt. Panna Knock Out heeft in de loop der jaren veel media bereikt: NOS journaal, Jeugdjournaal, Hart van Nederland, RTL Boulevard, Langs de Lijn, Telegraaf (voorpagina).

Panna Penotti

Panna Penotti

Panna Knock Out en Duo Penotti presenteerden elf straatvoetbaltricks van Calvin Blankendal in filmpjes. De CD kreeg je bij aanschaf van een pot chocopasta. Ook op internet werden de tricks een fenomeen. Een moviebattle was het gevolg. De film van Rachid Imhaouran werd winnaar.

Lees meer over het NK Panna KO 2006

Lees meer over het NK Panna KO 2006

Door zijn overwinning in de Topscore Xperience waarvoor hij uit handen van Ahmed Aboutaleb de beker kreeg, plaats Mohamed Boutaka zich voor het NK Panna KO in 2006. Zijn entree was weergaloos. Met overmacht deelde hij panna's uit en behaalde hij de titel.
Lees meer >

< terug naar Submenu History  
 
2005
 

 

Panna in de Vernieuwing

Panna in de Vernieuwing

Namens Sportservice Nederland (toen nog Sportservice Noord-Holland) stonden Pieter Bos, Yvonne Bos en Mark van der Jagt aan de wieg van Panna Knock Out. Van de hand van Mark werd een groot artikel in het vakblad 'De vernieuwing geplaatst. Hierin werden de historie en de kansen en bedreigingen van panna verwoord.

Eerste optreden buitenland

Eerste optreden buitenland

Het succes van Panna Knock Out kreeg nu ook aandacht in België. Na een eerste freestyleshow van Nelson de Kok (zie foto tijdens opnamen Tv-programma HoeZo!?) in Ingelmunster werd Antwerpen bezocht voor een toernooi. De winnaar plaatste zich voor het Open NK Panna 2006, maar werd helaas in de eerste ronde uitgeschakeld.

Lees meer over het NK Panna KO 2007

NK Panna KO 2005

De vele toernooien kregen vele winnaars. Maar was het niet mooi om die tegen elkaar te laten strijden? Het NK Panna KO was geboren. Op de Grote Markt in Haarlem verovert de Alkmaarder Hoessain Kamal de titel.
Lees meer >

< terug naar Submenu History  
 
2004
   
Logo Panna Knock Out

Logo Panna Knock Out

Na de eerste successen werden vervolgstappen gemaakt. Panna Knock Out kreeg een logo (ontworpen door Pieter Bos) en een speciale boarding en arena werd ontwikkeld. De eer om deze te gebruiken viel te beurt aan het event 'Your Choice Your Future' in Oss.

Website pannaknockout.org

Website pannaknockout.org

De website pannaknockout.org ging in de lucht. In eerste instantie konden de bezoekers de agenda, foto's en praktische informatie over de sport vinden. Pas later kwam de social media in ontwikkeling. Nu wordt de community bedient met Facebook, Twitter en YouTube.

Jermaine Vanenburg Panna Knock Out

Jermaine Vanenburg Panna Knock Out

Streetlegend 'Vaantje' was onder de indruk en stelde zich op als ambassadeur. Het concept 'Jermaine Vanenburg Panna Knock Out toernooi' was geboren. Vele toernooien werden nu aangeboden met aanwezigheid van deze bekende straat- en zaalvoetballer. Nooit is hij gepoort in een van de wedstrijden.

< terug naar Submenu History  
 
2003

Eerste toernooi

Eerste toernooi

Op 29 mei 2003 werd het eerste Panna Knock Out toernooi uitgevoerd in Obdam (Noord-Holland). Het toernooi werd aangeboden door Sportservice Noord-Holland (Laurette van Ravenswaaij, Chris van Grondelle en Cindy Koopman) in samenwerking met het project Sport in Uitvoering.

< terug naar Submenu History  
..
 

 

 

 

 

 

 

 

Contact Sportservice Nederland BV Disclaimer